De trend van nu! Layering

De trend van nu! Layering

LAYERING TIPS

In principe kun je elk kettinkje toevoegen aan jouw necklace party. Hier een paar tips voor jou om de perfecte laagjes te creëren. Deze tips dienen slechts ter inspiratie, het belangrijkste is dat je deze trend invult zoals jij mooi vindt! Er is geen goed of fout.

Kijk voor welke look je wilt gaan. Je kunt de laagjes trend heel fijntjes houden door subtiele en basic kettinkjes met elkaar te combineren maar je kunt ook voor opvallend gaan door verschillende kettingen te variëren. Zowel een grove schakel met een wat fijnere schakel. Grote hangers en kleine hangers. Kijk wat past bij jouw outfit en de gelegenheid.

Alle kettingen in mijn assortiment hebben een verlengketting van 5 cm. Je kunt dus de ketting naar eigen wens op de juiste lengte stellen. Speel hier een beetje mee. Heb je bijv. 2 kettingen die dezelfde lengte hebben, met de verlengketting kun je dus een van de kettingen zodanig verlengen tot 5 cm zodat je toch de perfecte laagjes krijgt.

Last van de herkenbare struggle dat jouw layer niet netjes blijft zitten en door de war raakt? Draag dan kettinkjes die gemaakt zijn van verschillende schakels, hierdoor blijven jouw kettingen niet in elkaar hangen!

Vind je het maar lastig om al die losse kettingen te dragen en uit te zoeken en kom je er toch niet helemaal uit. Ik maak met liefde van verschillende kettingen 1 ketting. Zo heb je je favoriete necklace party maar dan aan 1 sluiting. Deze zit momenteel nog niet in het assortiment. Maar als je mij een berichtje stuurt en aangeeft voor welke kettingen je wilt gaan en voor hoeveel lagen dan maak ik voor jou de juiste necklace party. Hiermee heb je zonder veel gedoe in één keer een mooie layer om.

Begin altijd met de kortste ketting, ik heb een aantal mooie korte kettingen in de webshop die zeer geschikt zijn voor de eerste laag van je necklace party. Mijn suggesties zijn de veertjes ketting, de spikes kettingen, de gekleurde bolletjes jasseron en de blaadjes ketting. Dit zijn allemaal mooie basis kettingen waar je verder je necklace party op kunt uitbreiden. 

Ga je voor 2 lagen kies dan voor kettingen die niet te ver uit elkaar hangen maar wat dichter op elkaar voor het juiste effect. Zie het voorbeeld hieronder. De korte ketting is een chocker van 36 cm, de tweede ketting is iets langer 38 cm.

Less is NOT more! Bij deze trend is het juist de bedoeling om zoveel mogelijk kettinkjes van verschillende lengtes bij elkaar te dragen. More is dus echt more en je mag helemaal uitpakken met al jouw kettinkjes bij deze trend!